Теди Кацарова пя и готви на връх Велики четвъртък

Теди Кацарова пя и готви на връх Велики четвъртък | StandartNews.com

Стара Загора. Певицата с най-очарователната усмивка и кадифен глас - Теди Кацарова изви глас и въртя умело тигана на връх Велики четвъртък вечерта в петзвезден комплекс в Града на липите. С емоционално парти тя представи новата си кулинарна книга „От другата страна на съвършената храна", издадена заедно с шеф-готвача Филип Петров.

Певицата показа, че не само пее превъзходно и пише интересно, но и със същото умение и лекота реже зеленчуци, реди салати, бърка екзотични ястия, т.е върши на практика всичко, което е описала в книгата си. В кулинарното шоу като поклони на арабската кухня и помагаше лично консулът на Йордания у нас д-р Хасан Барамуи.

Гостите на партито, сред които бяха и именитата майка на Теди - певицата Силвия Кацарова със съпруга си Любомир Димитров, имаха удоволствието да опитат всички вкусотии, сготвени от Теди и д-р Барамуи.

Песенно-кулинарната вечер се превърна в истински празник за старозагорци с изпълненията на Теди, звездата от X-фактор Стела Петрова, Гери и детска вокална група "Звездопад".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай