Церовска: Бизнесът да работи и да създава повече работни места

Церовска: Бизнесът да работи и да създава повече работни места | StandartNews.com

Кандидатите на ГЕРБ за кметове на Перник Вяра Церовска и на кв."Изток" Емил Костадинов се срещнаха с работещите в шивашка фирма „Блу пойнт".

„Бизнесът трябва да има условия, за да работи и да създава повече работни места. От нас зависи дали ще тръгнем по пътя на развиващите се български градове", каза Вяра Церовска и даде за пример населени места, в които управляват успешни кметове на ГЕРБ като София, Бургас и Велико Търново. Кандидатът на ГЕРБ за кмет и кандидатите за общински съветници на партията представиха някои от приоритетите, свързани с подпомагането на развитието на бизнеса в община Перник. Церовска изтъкна, че като национално отговорна партия ГЕРБ има ясна цел да създава условия за устойчиво развитие и висококачествени работни места. Тя бе категорична, че ще следва тази политика и на местно ниво.

Директорът на фирмата благодари на представителите на ГЕРБ за политиката на диалог, която провеждат и че винаги имат готовност да помогнат за решаването на проблемите. Той изрази увереност, че този диалог ще бъде още по-динамичен след като бъде избран новият кмет на Перник.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай