Джо Лин Търнър взриви Сливен

Джо Лин Търнър взриви Сливен | StandartNews.com

Рок легендата Джо Лин Търнър взриви Сливен. Над 5 хил души се събраха на концерта на бившият вокалист на Deep Purple и Rainbow. Повече от три часа Джо Лин Търнър и група "kикимора доставиха наслада на меломани от Сливен, Ямбол и др. градове на Източна България. Концертът се проведе в крепостта "Туида", която бе реставрирана с повече от 5 млн лева европейски средства.

В края на концерта имаше мощна заря, а публиката на два пъти връща Джо Лин Търнър с възгласи "Още". Легендата на рока изпъни парчета на Deep Purple.

"Сливен е прекрасен град и аз благодаря на кмета за поканата, каза Джо Лин Търнър. При идването си в кметството преди концерта, той бе изненадан с изпълнение на ансамбъла за народни танци и песни "Сливен". Градоначалникът Милев пък му подари бутилка вино и сувенири с логото на община Сливен. В замяна легендата на рока даде автограф на кмета и на журналисти, който дойдоха на пресконференцията.

Той заяви, че вижда интересна перспектива да напише песен на основата на българския фолклор. Търнър бе в Сливен със своята съпруга Мая.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай