Мистерия с мъртъв наркодилър на морето(ОБЗОР)

Мистерия с мъртъв наркодилър на морето(ОБЗОР) | StandartNews.com

Мистериозна смърт споходи топдилър на наркотици в Слънчев бряг. Йордан Бонев е намерен в квартирата му в Несебър след сигнал на съседи. Те се оплакали от непоносимата воня, която идвала от таванското помещение в жк "Младост". Най-вероятно Бонев е мъртъв от няколко дни, а по тялото му няма следи от насилие, заявиха криминалисти.

Трупът му е откаран за аутопсия в катедрата по "Съдебна медицина" към МБАЛ-Бургас. Взета му е и кръвна проба за химичен анализ. Проверява се версията дали не е натровен с алкохол, или е починал от свръхдоза.

Йордан Бонев, който е родом от Първомай, има дебело криминално досие за кражби и търговия с наркотици. Многократно е задържан за участие в пласиране на дрога. Според запознати срещу него е било започнато поредното производство за разпространение на наркотици. Бонев е бил важна фигура в Слънчев бряг през последните години.

Според запознати той е гравитирал около хората на Митьо Очите, който в момента се лекува в луксозен хотел в Поморие. Друга версия гласи, че напоследък е бил в немилост пред морския Ал Капоне. Близки до Йордан твърдят, че в последните дни той е бил непрекъснато под въздействие на алкохол и наркотици.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай