Млада жена се самозапали в гараж (ОБЗОР)

Млада жена се самозапали в гараж (ОБЗОР) | StandartNews.com

Перник. Самотна млада жена от Перник се самозапали заради немотия. Трагедията е станала още на 19 ноември, но тялото на изгорялата жена е намерено в петък. Граждани подали сигнал в полицията за неприятна миризма от гараж, където жената живеела в страшна мизерия.

След проверка от полицията овъгленото тяло е намерено. Полицаите открили и предсмъртно писмо, съобщи директорът на ОД на МВР в Перник Славчо Станиславов. Тъкмо това писмо дава основание на полицаите да смятат, че младата жена е отнела живота си на 19-и, защото в него е написана тази дата. Жената се е заляла с бензин. В писмото Десислава обяснявала, че ще се самоубие, защото не можела повече да живее в такава бедност.

Близки на жената са споделили, че Деси напоследък е имала здравословни проблеми, била е в депресия, живеела е скромно, но по нищо не личало, че ще сложи край на живота си и по такъв начин. Нейна бивша колежка разказва, че й помагала, но повечето хора не разбирали проблемите й. През лятото Десислава беше потърсила съдействие от медия в Перник по повод отказ на лекари в Спешния център да й извадят кърлеж, но впоследствие процедурата беше направена.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай