№1 при феновете с мач по избор в Европа

"Без капка фалш" е мотото на "Каменица фен купа" тази година

№1 при феновете с мач по избор в Европа | StandartNews.com

Най-добрият отбор в 15 издание на "Каменица фен купа" ще може сам да избере кой мач в Европа да гледа. Това е наградата на най-големият и вълнуващ футболен турнир за приятели в България.

Надпреварата без капка фалш отново ще даде шанс на футболните фенове от цяла България да сбъднат мечтата си, докато практикуват любимия си спорт в професионални условия.

Това беше оповестено днес на специална пресконференция в присъствието на множество приятели и партньори на турнира, в новооткрития магазин Joma, на бул. Витоша 118. Сред официалните гости бяха знаменитите футболни ветерани Велислав Вуцов, Викторио Павлов, селекционер на юношеския национален отбор до 16 години, Владимир Иванов, старши треньор на „Славия", Румен Вълков, президент на аматьорската футболна лига и член на изп. ком. на БФС, Христо Йовов - Бижутера, бивш футболист на „Левски", и Ваня Джаферович, бивш футболист и капитан на „Берое".

В рамките на събитието стана ясно, че основните промени за този сезон са нова игрова схема с 10 регионални полуфинала и нова голяма награда. Първият полуфинален кръг ще се проведе в Стара Загора. Там ще премерят сили тимовете от Стара Загора и Сливен. Тъй като този сезон турнирът се провежда под мотото "Без капка фалш", организаторите са решили да дадат думата на участниците и да позволят на националните шампиони сами да изберат кой техен любим футболен отбор в рамките на Европа искат да гледат на живо.

Турнирът няма да изневери на традициите си и отново ще облече с професионални футболни екипи Joma всички отбори, преминали успешно през квалификационната фаза. Тази година обаче качеството на екипите ще е на още по-високо ниво и по нищо няма да отстъпва на екипите на професионалните отбори от "А" група.

„Вече 15 години ние и нашите партньори правим всичко по силите си, за да може Фен Купа да продължи да се развива, запазвайки своята уникална мащабност", сподели по време на събитието Желяз Кольовски, старши бранд мениджър на "Каменица". Повече от ясно е, че ни предстои едно вълнуващо лято, изпълнено с много футболни емоции, приятелски моменти и преживявания без капка фалш, обещани от организаторите на турнира, „Каменица" АД и партньорите. Най-новото попълнение във футболното семейство на Фен Купа е Hyundai – официалният превозвач на турнира за 2017-та година.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай