"Барса" чака Пеп с резервен костюм

"Барса" чака Пеп с резервен костюм | StandartNews.com

Гуардиола уволнява шофьорката при издънка на "Ноу Камп"

Съдбата върна Хосеп Гуардиола в "Барселона". "Байерн" се падна срещу бившия отбор на спеца на полуфиналите в Шампионската лига. Веднага започнаха и закачките между двете страни. На "Камп Ноу" обявиха след жребия в Нион, че са приготвили костюм за Гуардиола в случай, че той разпори своя. Цял свят се смя на Пеп, след като скъса панталона си при един от головете на "Байерн" срещу "Порто" на четвъртфинала. "Този път обаче Гуардиола вероятно ще си разпори панталона от яд, че Лео Меси му е вкарал", шегуваха се в "Барса".

Първият мач е на "Кам Ноу", а реваншът на "Алианц Арена". Гуардиола се пошегува, че ако загуби двубоя в Испания, то ще уволни шофьора на клубния рейс. "След първия мач срещу "Порто" докторът напусна и на реванша спечелихме. Ако сега историята е подобна на "Камп Ноу", то пак ще трябва да освободя някого", каза с усмивка Пеп, но после увери дългогодишната шофьорка на баварците Сандра Кьониг, че мястото й не е застрашено.
В същото време "Байерн" стартира преговори с Гуардиола за нов договор. Новината разкри директорът на "баварците" Карл-Хайнц Румениге.

"Знам, че той има договор до 30 юни 2016 година. Целта ни е този контракт да бъде продължен", каза Румениге пред "Билд".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай