Берое изгуби нови точки у дома

Берое изгуби нови точки  у дома | StandartNews.com

Стара Загора. Берое направи разочароващо реми със Славия на стадиона под Аязмото в последния мач от 16-ия кръг на шампионата по футбол в неделната вечер. Домакините започнаха вирлено и поведоха още в началото с далечен удар на Салим Керкар. След това необяснимо намалиха оборитите и „белите" бяха на косъм от изравняване – на празна врата от 2 м Фонсека търколи топката покрай вратата.

Славия изравни буквално след първия сигнал за началото на втората част с гол на Радосалав Василев, който разсече отбраната на домакините и отбеляза отблизо. Столичани затвориха играта, стараеха всячески да убиват темпото, а беройци продължиха да натискат, но така и не намериха пролука към мрежата на Емил Петров.

„Първите 15-20 минути бяха най-силни за нас и тогава пропуснахме да решим мача", заяви селекционерът на домакините Петър Хубчев, доволен най-вече от старанието и желанието на своите момчета. „Имам още много работа в Берое, намираме се на добра позиция, играем добре, но трябва да продължим се развиваме", така Хубси отговори на въпроса ласкае ли се, че го спрягат сред кандидатите за национален селекционер.

„Започнахме много лошо, особено в средата на терена, но след това успяхме да променим нещата. Моите футболистие се разададоха доста сериозно", каза пък старшия на Славия Иван Колев, доволен от точката. Според него най-стария столичен отбор няма как да изпадне от майсторската група, макар че се намиира само на точко от застрашената зона. „Не смеем и да си го помислим, и аз , и момчетата", добави Колев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай