"Ботев" строява феновете за Дербито на Пловдив

"Ботев" строява феновете за Дербито на Пловдив | StandartNews.com

"Локомотив" излиза на старта с 4-има нови

Клубът на привържениците на "Ботев" (Пд) призова всички от агитката да дойдат на ст. "Лазур" в Бургас, където ще се играе градското дерби с "Локомотив", за да подкрепят отбора в първия кръг от новата Първа професионална лига. Тарторите обявиха, че хореографията е готова, но за да бъде пълноценна, сектор "В" трябва да бъде пълен. "Нека изпълним сектора до краен предел и покажем пред цяла България, че ние сме отбора на Пловдив, че заслужаваме нашия си дом да бъде завършен. Без оправдания, без извинения, всички в сектор В, за "Ботев", за Пловдив!", се казва в призива им. В последния момент клубът успя да картотекира нападателя Даниел Кутев, след като жълтата му карта пристигна от Гърция.

"Локомотив" най-вероятно ще излезе с четирима нови играчи в дербито. Очакванията са треньорът Илиян Илиев да заложи на вратаря Илко Пиргов, както и на Димитър Везалов, Иван Горанов и Симеон Райков.

След инцидентите с ултрасите на "Цървена звезда" в Слънчев бряг, бургаската полиция е предприела засилени мерки за сигурност и ще бъде безпощадна при хулигански изстъпления. Вратите на ст. "Лазур" ще отворят в 17,00 ч., а пропускателният режим ще е безкомпромисен. Със съдействието на полицията в Бургас са обособени и отделни зони за паркиране за привържениците на двата отбора.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай