Хърватите подвиха опашки (ОБЗОР)

Хърватите подвиха опашки (ОБЗОР) | StandartNews.com

Незнайно как, но успяхме да сплашим хърватите преди евроквалификацията в Загреб довечера. "България не е развяла белия флаг", гласи заглавието на "hrsport". Според медията националите ни имат точната формула, за да победят "шахматистите". Новият селекционер на Хърватия Анте Чачич обаче показа завидно спокойствие.

"Това е страхотен шанс за мен. Сериозно предизвикателство. Това е първият ми мач начело на националния отбор, както и първият ми двубой без публика", заяви опитният специалист. Чачич обаче беснее от това, че хърватските фенове са недоверчиви към него и неговата работа.

Родните ни футболисти отлетяха вчера по обяд за Загреб, където снощи проведоха и една тренировка. Националите бяха придружени от президента на БФС Борислав Михайлов.

Селекционерът на България Ивайло Петев заяви, че очаква от неговите подопечни да покажат хъс и амбиция и да не гледат резултата. "Шансовете са много по-малки, това до голяма степен ще е плюс за младите момчета, да покажат потенциала си", каза Петев на тръгване от София. 40-годишният специалист бе доста лаконичен по темата за отказа на Андрей Гълъбинов да играе за националния отбор. "Въобще не предизвиква влияние в съблекалнята. Аз не мога да си го обясня, няма какво да го коментирам", отсече Петев. Той обаче още не е сигурен дали ще може да разчита на Георги Миланов. Със сигурност обаче халфът на "Палермо" Ивайло Чочев остава извън състава за гостуването на Хърватия.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай