"Левски" пребори турци за нападател

"Левски" пребори турци за нападател | StandartNews.com

Домовчийски и Белаид остават, обяви Стойчо Стоев

Осман Джалоу трябва да подпише договор с "Левски" в петък. Нападателят впечатли с изявите си в контролата с "Милсами" (0:0) и му беше предложен договор. На мача обаче е имало и турски мениджъри, който са му предлагали да играе в местната втора дивизия. По всичко изглежда, че Джалоу ще избере "сините", след като в четвъртък смени хотела заедно с отбора.

"Ние сме му предложили нашите условия, до утре (б.а. - петък) на обяд мисля, че ще имаме отговор", обяви треньорът Стойчо Стоев пред "Гонг". "Домовчийски се готви с "Левски", представя се добре и няма индикации, че ще ни напусне", добави специалистът. Както е известно, нападателят е спряган за "Вардар" (Скопие). "За Белаид няма официално запитване от "Болтън", така че не знам доколко е сериозно. Не мисля, че Белаид ще си тръгне. Надявам се Веско Минев да е готов за началото на полусезона", продължи Стоев.

Той каза още, че играчите не мрънкат заради забавените заплати. "Със сигурност не е приятно за никого, когато не си взимал пари известно време. Но те имат добро отношение към тренировъчния процес, голяма част от задълженията бяха вече изплатени и мисля, че вече са по-спокойни", обясни Стойчо.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай