"Левски" вади Тигъра от фризера

"Левски" вади Тигъра от фризера | StandartNews.com

Сектор "В" на "Герена" разпродаден за мача на годината

"Левски" ще даде последен шанс в Дупница на играчи, които са нарочени за гонене. Става дума най-вече за вратаря Пламен Илиев и Стефан Велев. Двамата ще получат шанс за изява срещу "Марек" днес. Ако и срещу аутсайдера в групата не се представят на ниво - то Пацо Тигъра и Велев нямат шанс да си осигурят нов сезон при "сините".

Треньорът Стойчо Стоев е затруднен в определянето на състава за Дупница и заради наказанието на Сашо Александров. Специалистът ще мисли до последния момент на каква защитна формация да заложи. Титулярят под рамката Йоргачевич няма да играе на "Бончук", за да се концентрира изцяло за двубоя за Купата срещу "Лудогорец" идната сряда. "Стандарт" научи, че билетите за важния мач се грабят като топъл хляб.

Пропуските за сектор "В", който е най-големия на "Герена" свършиха. Местата в ложите също са ограничени. Изобщо интересът към срещата е такъв, че доста фенове на "Левски" няма да могат да присъстват. Фенклубовете на "сините" в провинцията също засипват офисите на клуба със заявки за билети. Първият двубой в Разград срещу "Лудогорец" завърши 0:0 и шансовете на "Левски" да се класира на финала за Купата са реални.


Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай