Митов остана начело на "Левски"

Митов остана начело на "Левски" | StandartNews.com

Николай Митова остава начело на "Левски", категорични са от управата на "Герена". Спортният директор Даниел Боримиров и изпълнителния Красимир Иванов обявиха това при представянето на новите екипи за следващото първенство. 

Дали сме живи или мъртви, ще покаже новото първенство. Първо трябва да се стабилизираме финансово, а това минава през изплащане на задължения. Ще се разпростираме доколкото финансовите възможности ни позволяват. Не е коректно да говорим за селекция при наличието на евентуален бараж до края на първенството. Все пак това са футболисти, на които трябва да разчитаме", заяви Боримиров, цитиран от bTV.

"Сините" обявиха също, че не знаят дали ще играят в Европа, въпреки че това им се полага по право заради ситуацията с "ЦСКА-София", който не е допуснат до турнирите от УЕФА. На "Герена" обаче ще трябва да минат през бараж с "Верея". 

Шефовете също така осъдиха действията на феновете, които съблягоха играчите след загубата 0:3 от вицешампионите, а после им теглиха и конско в съблекалнята. 

"Не толерираме такова нещо като клуб. Ще разговаряме със стюардите, защото все пак "Левски" им плаща. Всички ни боли след такива загуби! Тези футболисти играят за "Левски" и за да зарадват феновете. В неделя (28 май) не го направиха, за което аз се извинявам. На никой не му е приятно да го бият и събличат. Разбирам разочарованието на футболистите, но няма такива, които не искат да играят", категоричен е Боримиров

За нас тази тема е изключително интересна и емоционална. Победителите са дали обещание, но не са платили. Ще следим как ще се развие търга. Футболният клуб не участва в наддаването, така че купи ли ЦСКА емблемата на ЦСКА не е ясно, заяви изпълнителният директор Красимир Иванов по повод ситуацията в Борисовата градина. ,

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай