Не съм уволнен, шокира Пенев

Не съм уволнен, шокира Пенев | StandartNews.com

Лечков бил лицемер, а Костадинов неграмотен

Любо Пенев изригна срещу хората, които го изгониха от националния. Пред бТВ Ел Голеадор каза неща, които ще се помнят и коментират дълго.

"Първо да кажа, че аз още съм селекционер, никой не ме е гонил официално, да знаят, че по взаимно съгласие няма да се разделим. Трима души от Изпълкома не ме познават, а ме плюят. Това са Венци Стефанов, Кирил Домусчиев и Атанас Фурнаджиев. Те нямат лиценз за треньори и не са спортували даже. Така че да не ме коментират. Стефанов ме плюе, защото няма играч от "Славия" в националния. Домусчиев пък може да ми говори за цвета на хапчетата, но не и за футбол. Фурнаджиев пък е вещ в цолажа на джантите и интериорния паркет, но не и в играта", скочи Пенев.

И продължи: "Нямам информация да съм предаден от футболистите, ако Боби Михайлов има - нека да каже. Иначе мои приятели ми казаха, че много хора са залагали по 20 евро на резултат 1:1 срещу Малта. Аз съм професионалист и работохолик. Горд съм от работата си и тази на моя екип в първия тим. Научихме играчите да тичат. 4-5 разговора имах с Бербатов и той бе на косъм да се върне, някой обаче провали нещата. Този някой се казва Йордан Лечков".

Любо Пенев разкри, че не е приятел с Лече и Емо Костадинов. "Те не са ми близки. Лечков е с 5, 7 или 9 съдебни дела и щеше да съсипе Сливен като кмет, да не ми говори за морал. В НСА му се смеят като иде на курсове. Отговорник е за националния отбор, а съм го виждал 2 пъти на тренировка. Костадинов е същият. Ако не го събудиш - ще спи по 3 дни. Освен това Костадинов ми идва малко неграмотен - пише 3 думи с 3 правописни грешки", не спести нищо запалилият се Пенев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай