Петев: Защо да не победим Италия?

Петев: Защо да не победим Италия? | StandartNews.com

"Защо да не победим Италия?", закани се националният селекционер по футбол Ивайло Петев преди заминаването на Апенините.

"За толкова кратко време не бих казал, че сме забравили мача с Норвегия, но трябва да играем мача срещу Италия, че този двубой да не ни повлияе. Трябва да излезем и да търсим да се надиграваме, да търсим нашите шансове и каквото стане. Всичко е възможно, може да поднесем изненадата, но имаме да коригираме доста неща в нашата игра. Това е основното нещо. Надявам се и футболистите да се отърсят от този психически стрес, който мина и да играят на по-добро ниво. Имам моето обяснение за играта ни с Норвегия, но каквото имах го казах на тях", заяви Петев на летище "София", цитиран от TV7.

Петев призна, че има промени в стартовия състав. И изтъкна, че Божинов също заминава, но по време на тренировката ще прецени дали да го пусне в игра.

"Рискът е прекалено голям. Повече главите трябва да ги слушат играчите, това е основното нещо. Всичко тръгва от там. Надявам се да си повярват. Нямаме какво да губим вече. Трябва да играем малко по-смело. Ако продължим по същия начин, нищо добро не ни чака", завърши селекционерът.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай