Станислав Ангелов сам напуснал поста спортен директор на "Левски"

Станислав Ангелов сам напуснал поста спортен директор на "Левски" | StandartNews.com

Бившият спортен директор на "Левски" Станислав Ангелов обяви на извънредна пресконференция, че сам се е оттеглил от поста и е напуснал управителния съвет на клуба. Той категорично отрече информациите за конфликти с треньора Елин Топузаков и Даниел Боримиров.

„Вече не съм спортен директор на "Левски" и държах да застана откровено и лично да изясним ситуацията. Не ми харесва начина, по който си тръгват други от клуба, аз не си тръгвам все пак. Всички знаем колко е важно за "синята" общественост кой е ръкводител, кой каква длъжност заема, какви отгоорности има. Аз лично и самостоятелно се оттеглям от поста", заяви 38-годишният Ангелов, цитиран от bTV.

"За мен българският футбол не е готов за това, което след време ще се развие. Сега трябва повече работа с децата и то сериозна и отговорна. Тази игра с чужденците - да идват и да си отиват - не е сериозна. Ние трябва да работим с младите. На този етап бе хубаво да мина през тези процеси, да видя как функционира системата. Цялата ми любов трябва да бъде насочена в друга посока" допълни бившият футболист на "сините".

Той пожела късмет на своя наследник на поста - Даниел Боримиров, и адмирира обявената от него стратегия за развитието на клуба. Ангелов също така разкри, че в момента "Левски" е стабилен финансово и всичко се плаща навреме. Според него в последните шест месеца тимът е поставил отлична основа за спечелването на шампионската титла и тя е напълно реална цел.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай