Тони Велков анализира дербито по TV7

Тони Велков анализира дербито по TV7 | StandartNews.com

София. Бившият футболист и треньор на Локо (Сф) Антон Велков ще е гост анализатор на TV7 за дербито на 34-ия кръг "Левски" – ЦСКА, съобщиха за Стандарт Нюз от телевизията, която държи правата на футболното ни първенство. Мачът на 21 април започва в 16.00 ч. а студиото преди него е от 15.30 ч.

"Левски" ще гони първа победа срещу ЦСКА през сезона в деня след Възкресение Христово. Равносметката дотук за „сините": 3 поражения в шампионата и 2 равенства в турнира за Купата на България. Първият български лицензиран онлайн букмейкър EFBET пък оцени шансовете за победа на „Левски" във вечното дерби с 2,75. Равенството се котира с 3,10, а успех на ЦСКА с 2,55. Опциите пуснати за мача са 69.

На Велика събота футболната програма на телевизията ще бъде фокусирана върху пловдивското дерби между Локомотив и Ботев. Студиото преди срещата е в 15.30 ч. с гост-анализатори Васил Камбуров и Костадин Ангелов. От ТV7 обявиха, че екипът, отразяващ мача, ще се стреми за пореден път да следи всичко интересно от битката за Пловдив с всички гледни точки и мнения след края на двубоя. Феновете на баскетбола ще могат да видят в събота по NEWS7 - големият сблъсък в Националната баскетболна лига. Лукойл Академик приема Левски в Правец, а прякото предаване по News7 започва в 17.45ч.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай