Ветераните на "Левски" подкрепиха Спас Русев

Ветераните на "Левски" подкрепиха Спас Русев | StandartNews.com

Ветераните на Левски ще излязат с декларация в подкрепа на собственике Спас Русев утре.

Това разкриха Кирил Ивков и Добромир Жечев на излизане от хотел "Радисън", където легендите на "сините" имаха няколкочасова среща с бизнесмена.

След разговорите стана ясно, че Русев няма да напусне клуба, а пък ветераните ще дадат своята подкрепа към ръководството.

Те ще съдействат, за да успокоят феновете, които не са доволни от Русев и неколкократно го атакуваха за начина му на ръководене на клуба, заради което пък бизнесменът заплаши, че ще си тръгне от "Герена".

Легендата на Левски Наско Сираков сподели впечатленията си от срещата с настоящия собственик на "сините" Спас Русев. Именно бизнесменът пожела да се види с ветераните на клуба и потърси подкрепа от тях. Наско заяви, че са си казали доста хубави неща, но за него по-важни са делата занапред. "В момента всички сме в добро настроение след победата над вечния съперник. Приятно очарован съм от срещата. Чух хубави неща и съм оптимист. За мен обаче по-важни са делата, а не само думите. Разговорът бе приятелски и си казахме каквото имахме. Аз също споделих моето мнение и се надявам да съм бил чут и разбран правилно. Пожелавам им успех и им стискам палци. Бяхме оптимисти в последните 8 години, така че нищо не ни пречи да почакаме с надежда още няколко месеца", заяви Сираков.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай