Черна борса! Три литра ракия за боя на Кубрат

Черна борса! Три литра ракия за боя на Кубрат | StandartNews.com

Черна борса за билети се образува няколко часа преди боксовия двубой на Кубрат Пулев със Самюел Питър тази вечер. Техният сблъсък е гвоздеят на галавечерта в „Арена Армеец", в който залогът е интерконтиненталната титла на Световната боксова асоциация. При победа в 12-рундовия бой Кубрат ще получи правото отново да е претендент за световната титла, за която той беше детрониран от Владимир Кличко преди 2 години. Тъй като преди спектакъла свободни останаха само малко места по горните редове, мераклии да влязат и да гледат битката от упор предложиха в интернет борса по 3 литра домашна ракия - отбрана селекция, за билет на атрактивно място.

Другата изненада преди мача дойде с фрапиращата разлика от 8,25 килограма в теглото на двамата боксьори при тегленето на кантара. Българинът, който ще се бие, за да стане отново претендент за световната титла, удари 114,650 кг., и то без да си събува анцуга. Преди това обаче Нигерийския кошмар огъна везната на 122,9 кг. и шашна всички, защото неговото телосложение предполагаше много по-голямо тегло. Още повече, че неотдавна се появи информация, че Питър е достигнал 160 кг, което за човек с неговата масивна физика не е нищо. Според специалисти обаче, подобен подвиг от човек, предразположен към напълняване, е доста трудно на практика, та дори и с интензивни тренировки.

В останалите параметри обаче Кобрата има предимство - той е висок 194 см срещу 188 см на Питър, и е 8 месеца по-млад от него.

Този път претеглянето мина без проблеми за Пулев, за разлика от инцидентите преди мача му с Дерек Чисора. Тогава човек от публиката удари британеца по врата, напрежението изби и мачът беше особено напрегнат. В "Парк център София" този път грубости нямаше, двамата минаха спокойно на кантара и се измериха мълчаливо с погледи, без да си правят мръсин номера. След което Питър не издържа и победоносно вдигна ръце, което не направи никакво впечатление на Кобрата.

Допълнителна атракция осигури и Рафаел Зумбано Лов, който в един от подгряващите боеве ще се изправи срещу Ото Валин в 10-рундов сблъсък в тежка категория. Сексапилният бразилец, който живее в Лас Вегас, цъфна на кантара със слип, под който в плътен релеф се открояваше цялата му анатомия. Гледката предизвика шушукане сред мъжката част и от немай-къде свенливо обръщане на погледите на многобройните асистентки на церемонията.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай