Fibank с уникални изненади за Световната купа в Банско

Fibank с уникални изненади за Световната купа в Банско | StandartNews.com

Уникални изненади и награди ще има от генералния спонсор на Световната купа по сноуборд в Банско - Fibank. Голямата атракция безспорно ще е виртуалната сноуборд реалност, която ще се развива на Бъндеришка поляна в шатрата на Fibank във всеки от трите дни от петък до неделя (3-5 февруари). От 10 часа до 15 часа всички желаещи ще могат да пробват сноуборд уменията си във виртуална среда. Специална виртуална игра и най-новият модел очила за виртуална реалност, чиято световна премиера беше преди дни Ви потопят в усещането да си участник в едно уникално сноуборд състезание. Най-добрите състезатели ще бъдат награждавани на всеки кръгъл час със сноуборд аксесоари, а за отличниците организаторите от Fibank, са приготвили големи награди.

По-големите ентусиасти ще могат да се състезват в реална атмосфера на "Пистата на Fibank" в сноуборд слалом на Бъндеришка поляна. Състезанията ще се проведат на 3-и февруари от 10-12 часа, на 4-и февруари от 10-11 часа и на 5-и февруари от 10-12 часа.

Най-скоростните постижения и в двете състезания - виртурални релани ще бъдат награждавани на всеки кръгъл с каски, ръкавици и други модерни аксесоари, а най-бързите състезатели за деня ще си тръгнат с дизайнерско яке за сноуборд,от мъжката или дамската колекция, на Сани Жекова.

Най-голямата българска банка ще промитира в сърцето на Пирин и модерният начин на разплащане. Иновативният продукт е дигитална карта, чието рекламно лице е носителят на Кристалният глобус Радо Янков. Чрез дигиталната си карта можете да се разплащате бързо,лесно и безконтактно използвайки мобилният си смартфон. Всеки ден от трите старта на Световната купа един от всички заявил дигитална карта от Fibank на Бъндеришка поляна може да спечели смартфон CAT S6O и power bank от Fibank.

За да спечелят смартфон и power bank от Fibank, феновете на белите спортове трябва да посетят щанда на Fibank по време на Световната купа и да разберат повече за промоционалното предложение, валидно само през трите дни от Световната сноуборд купа.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай