Hyundai Off Road Show 2016 с рекорден брой посетители

Hyundai Off Road Show 2016 с рекорден брой посетители | StandartNews.com

Официалният представител на Hyundai Motors Company за България организира за своите клиенти и почитатели на марката ексклузивно тест драйв събитие Hyundai Off Road Show 2016.

На 15. и 16.10. над 530 посетители можаха да изпитат пълните възможности на новия кросоувър i20 Active, на обновената 4х4 гама на Hyundai - Tucson, Santa Fe и да се запознаят отблизо с невероятния Grand Santa Fe. Събитието се проведе на специално изградена за целта писта в София. Собствениците на автомобили с марка Hyundai направиха безплатно сезонен преглед за техническото му състояние от сервизните специалисти на Hyundai.
Всички, направили поръчка на нов автомобил Hyundai в рамките на събитието, получиха допълнителни отстъпки, бонуси, специални лизингови условия и едно наистина уникално преживяване – обиколка с източноевропейския шампион по офроуд – Цветомир Иванчев и неговия T1.

Прототипът Hyundai Santa Fe T1 е с 3000-кубиков дизелов двигател с мощност 300 к.с. и 600 Nm въртящ момент. Иванчев е част от екипа на HYUNDAI OFF-ROAD RACING TEAM от началото на тази година, като се класира в челните места в кръговете от Източноевропейския Баха шампионат и събраните точки го изстреляха на върха в крайното класиране.
Специален гост на събитието беше рали пилотът Григор Григоров, първенец в едномарковия рали шампионат Hyundai Racing Trophy, който зае навигаторското място до Цветомир Иванчев и двамата направиха зрелищна обиколка на трасето.
Новият кросоувър i20 Active изненадва с компактните си размери и голяма производителност. Новият 1.0 Т –GTI турбо-бензинов двигател е изключително здрав и се предлага със 100 к.с. или 200 к.с., а въртящият момент е на разположение при 1500-4000 оборота в минута. Освен него на разположение са и останалите утвърдени двигатели на модела.
i20 Active е доказателство за това, как технологията може да помогне на водача да извлече повече от активния си живот.
Tucson привлече много почитатели с безкомпромисното си поведение на трасето. Той е един от най-безопасните и най-цялостно оборудвани автомобили в своя сегмент. Използваните най-новите технологии за активна безопасност на Hyundai подобряват значително безопасността на автомобила. Например системите Lane Assist System и функцията Speed Limit Information са взети предвид от Euro NCAP, защото помагат да се избегне удар и да се намали тежестта на злополуките. Сред новите технологии е Autonomous Emergency Braking. Тя предупреждава водача за неочаквани извънредни ситуации и също така спира автономно, ако е необходимо. Blind Spot Detector, Rear-Cross Traffic Alert и Vehicle Stability Management допълват големия пакет за активна безопасност.

Без значение дали става въпрос за асфалтов път или за липса на такъв,
новият Santa Fe показа еднозначно, че е един от най-комфортните и могъщи спътници в гамата на Hyundai. Моделът идва с нови, висококачествени материали в интериора и огромен набор от модерни системи за сигурност. Малка част от тях са асистентът за самостоятелно, аварийно спиране, умният круиз контрол, който е способен дори да управлява колата за кратък период от време и системата за наблюдение на трафика при маневри за включване.

Много положителни коменрати заслужи и Grand Santa Fe - новото измерение на лукса. Голямото Santa Fe е с 10 мм по-високо и 5 мм по-широко. Благодарение на това в багажника се побират впечатляващите 607
литра, а конфигурацията на купето може да се поръча с шест или седем
места. Серийно се предлагат 18-инчови колела, а в допълнителното оборудване откриваме 19-ки. Те допринасят за сериозното излъчване на Grand Santa Fe, подчертано от новата решетка и решените по различен начин фарове за мъгла.
Grand Santa Fe се предлага ексклузивно с 2,2-литров дизелов двигател със 197 к.с. и 6-степенна скоростна кутия. Съчетанието им се отличава с пестеливост и ниски нива на вредни емисии – въглеродният диоксид е едва
192 г/км.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай