Мотоциклетизмът е пред закриване

Мотоциклетизмът е пред закриване | StandartNews.com

"Вече няма как да тегля заеми, за да запушвам дупките, защото всичко, което имах като имущество, е заложено. Да мине този сезон и в края на годината ще си кажем "довиждане" с правителството, защото както е тръгнало нещата няма да се променят", заяви председателят на федерацията ни по мотоциклетизъм Богдан Николов.

Той за поредна година заплаши със закриване на организацията поради липса на средства и недостатъчно финансиране от държавата. Състоянието на централата е под въпрос след затварянето на основния й спонсор КТБ.

ВЕСТИ

По $2000 ще получат от БОК

спортистите ни, класирали се за младежките олимпийски игри в Нанджин (16-28 август). Средствата са по Програма "Подготовка за младежките олимпиади". Спечелилите визи българи са 27, които ще ни представят в 14 спорта - бадминтон, бокс, борба, джудо, художествена гимнастика, спортна стрелба, ветроходство, вдигане на тежести, гребане, спортна гимнастика, модерен петобой, плуване, лека атлетика и стрелба с лък.

Жените ни направиха първа тренировка

в Мексико преди старта на мачовете от турнира Гран при. Волейболните националки влязоха в зала "Хуан де ла Барера", която събира 5200 души и е построено през 1968 г. за олимпиадата. Селекционерът Иван Петков няма проблеми с контузени състезателки. Дискомфорт създава единствено часовата разлика. В първата среща българките играят с Алжир в събота срещу неделя от 1,00 ч бълг. време.

Леброн Джеймс се извини с кексчета

на всичките си съседи за поведението на шумните фенове. По време на преговорите за преминаването му от "Маями" в "Кливлънд" недоволните запалянковци се събраха пред дома на баскетболиста, за да протестират. Това предизвика основателно недоволство в квартала и затова след като емоциите утихнаха, той реши да им поднесе извинение като ги почерпи с лакомство.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай