Тервел Пулев прости на стар враг

Тервел Пулев прости на стар враг | StandartNews.com

Трябва по-често да благодаря на близките ми хора, отчете боксьорът

Българският боксьор Тервел Пулев отправи своето послание към близки и фенове по повод Световния ден на думата „благодаря". Пред „Нова Телевизия" братът на Кобрата използва случая да се помири с бившия си треньор в националния отбор Петър Лесов.

Преди години двамата имаха търкания, което остави Тервел за известно време извън състава.
„Благодаря на Петър Лесов. Преди години имахме обтегнати, неуредени, отношения. Беше ми казал, че съм страхлив и не ставам за националния отбор. Заради това в онези времена ме държаха на дистанция от състава. Трябваше да дам най-доброто от себе си и в следствие на това записах най-добрите си постижения на континентални първенства и на Олимпиадата в Лондон. Някой път обстоятелствата, които си мислим, че са против нас, ни помагат", коментира Тервел Пу,лев, който в края на миналата година направи дебют в профи бокса, побеждавайки хърватина Томислав Рудан в София.
Някой път се усещам, че закъснявам да благодаря на близките хора за отношението им, отчита боксьорът.

„Приемам това като самокритика. Трябва по-често да благодаря на близките ми. На първо място на жена ми, която е до мен и всеки ден ме търпи, двете ми прекрасни деца. Уча ги да бъдат благодарни и да използват българската дума, а не чуждицата „мерси". Аз я казвам, само когато поводът не е толкова важен, като вид по-малка степен на благодарност или като разнообазие в езика", допълни Тервел Пулев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай