Анчелоти се извини за резил на "Реал"

Анчелоти се извини за резил на "Реал" | StandartNews.com

Еврошампионът взе Чичарито за резерва

Карло Анчелоти си посипа главата с пепел след унижението 2:4 като гост на "Сосиедад". "Реал" поведе бързо 2:0 чрез Рамос и Бейл, но допусна срамен обрат. Съперникът на "Лудогорец" беше без Роналдо, но това едва ли е извинение.

"Извинявам се на нашите фенове. Отборът не ми хареса и наистина съм разочарован. През първия половин час играхме концентрирано и всичко вървеше добре. Явно тогава помислихме, че ще спечелим лесно и се стигна до този ужасен обрат. Още веднъж се извинявам", заяви Анчелоти.

"В защита действахме неправилно. В действията ни липсваше баланс. Това не е проблем на един отделен играч, а на целия отбор. Когато футболистите загубят нагласата за битка, няма значение дали на терена е Чаби Алонсо, или не", добави треньорът на "Белият балет".

Предишният път, когато "Реал" загуби, след като имаше два гола преднина, беше през 2006 година. Тогава столичани отстъпиха на "Севиля" с 3:4.

Италианският спец беше унищожен, че е платил данък на раздялата с Алонсо и Ди Мария. Новата скъпа придобивка Хамес Родригес беше безличен.

Днес Карло Анчелоти подсили официално атаката с Чичарито, който идва под наем от "Манчестър Юнайтед" срещу 2 милиона евро. Остава да се уточни каква част от заплатата му ще поеме "Реал", след като възнаграждението на мексиканеца в английския клуб е 6 милиона евро.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай