Бербо бил пепелянка

Бербо бил пепелянка | StandartNews.com

Митко прие предизвикателството на "Ледена кофа", Специалния го последва

Интересно сравнение правят феновете на френския футбол относно Димитър Бербатов. В социалните мрежи привържениците оприличиха българина на един от най-големите кечисти в световната федерация (WWE) - Ренди Ортън. Пепелянката, както е известен американецът, е колега на нашето момче Мирослав Бърняшев, който над половин година се бие в WWE.

"Ренди Ортън е като Димитър Бербатов във футбола. Той е ескплозивен, интересен и винаги оригинален". Коментарът бе по повод поредния красив гол, който Бербо вкара. Митко реализира трудно попадение с глава в мача срещу "Бордо" (1:4) в неделя.

Иначе Бербатов прие предизвикателството на Станислав Манолев за "Ледена кофа". Днес следобед асът на "Монако" пусна клип във Фейсбук, в който се полива с леденостудена вода. Бербатов стоеше на балкона си в къщата си във Франция. Той бе гол до кръста и със слънчеви очила. При заливката с легена, обаче, те паднаха на земята.

"Дойде и моят ред. Номинирам Жоао Моутиньо, Неманя Видич и Патрис Евра", каза Бербатов на английски, преди да излее кофата върху себе си.

Поредната голяма фигура, която се включи в предизвикателството "Ледена кофа" срещу болестта на Лу Гериг, стана Жозе Моуриньо. Треньорът на "Челси" също публикува клип в социалните мрежи, за да докаже участието си, след като бе номиниран от Дидие Дрогба. "Специалния стана Мокрия", подиграха му се в Англия. Иначе Моу предизвика дъщеря си Матилде, рок звездата Браян Адамс и актьора Джеймс Маквей.

Славчев се хвърли с джапанките

в басейн, след като участва в предизвикателството "Ледена кофа". Халфът на "Спортинг" Л бе предизвикан от вратаря Димитър Евтимов. Мони бе заснет от камерата на сайта на "зелено-белите" как изпълнява предизвикателството до басейн. След като го изпълни, Славчев скочи директно с джапанките.

"Номинирам Румен Руменов, Георги Миланов и Асен Георгиев", добави Славчев. Иначе Луис Нани направи първа тренировка с Мони Славчев и "Спортинг". Според медиите в Португалия бившият ас на "Манчестър Юн" се е разпореждал още от първата минута. Това не се харесало на някои от съотборниците му и дори прехвръкнали искри.

Рууни халоса жената с леген

Уейн Рууни направи показно за мъжете, които искат да шамаросат жените си, но нямат сърце за това. Предизвикателството "Ледена кофа" дойде дюшеш на нападателя. Неговата съпруга се включи в благотворителното къпане и помоли Уейн да я залее със студена вода. Нападателят го стори, но небрежно пусна и легена да се стовари върху главата й.

"От това наистина боли глава", написа по-късно Колийн в мрежата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай