Билетите за "Реал" от 50 до 100 лева

Билетите за "Реал" от 50 до 100 лева | StandartNews.com

И "Левски" намазва от Шампионската лига

От 50 до 100 лева ще струват масовите билети за мача "Лудогорец" - "Реал", научи "Стандарт". Най-ниската цена ще е зад вратите, а най-високата в сектор "А". Билетът за "В" ще е 80 лева. Цените не важат за ложите, където са доста по-солени и ще минават 1000 лева. Абсолютно всички баровски места, не само тези във ВИП-а, а и под него, ще включват безплатен кетъринг и други екстри. Цените са уточнени, тъй като дистрибуторската фирма бърза с организацията по продажбата. Сигурно е, че първо на пазара ще се появят пакетните билети, за които съобщихме. Те ще важат и за трите срещи на "Лудогорец" в групата - срещу "Реал, "Базел" и "Ливърпул". Както е известно, домакините правят всичко за улеснение на запалянковците и билети ще има в известни вериги бензиностанции, магазини за мобилна техника и т.н.

В същото време и "Левски" ще намаже от участието на шампиона ни при богатите. Хората на Кирил Домусчиев са на практика договорили стадион "Георги Аспарухов" за срещите от младежката лига. Юношите на съперниците също предизвикат интерес.

Първоначално от "Лудогорец" искали двубоите да бъдат на "Армията", за да дойдат повече фенове, готвещи се да посетят съседния "Васил Левски". "Армейската" подкрепа за "Стяуа" и признанието на Стойчо Младенов, че ще вика са "Ливърпул", обаче са ядосали разградчани.

"Берое" натопи съдията

Жалба срещу рефера Станислав Тодоров - Шуменския пуснаха от "Берое". Гостите в Разград са убедени, че реферът е измислил дузпа за "Лудогорец" и е подминал такава в тяхна полза. Треньорът Хубчев се засмя, гледайки повторения на спорните ситуации.

"Така както се разви мача, загубихме две точки, колко и нескромно да звучи тук на стадиона на "Лудогорец", отчете Хубчев, "Достойно се държахме. Искахме да играем малко по-смело и в голяма част от времето се получи", сподели Хубчев. Треньорът беше категоричен, че за разлика от свой колега ще подкрепя "Лудогорец" срещу "Реал" и "Ливърпул".

Трябва ни време за приземяване

след мачовете от Шампионската лига, призна треньорът на "Лудогорец" Георги Дерменджиев след 1:1 с "Берое". "Колкото и да се говори, колкото и да се изживява и да казваме, че е отминала, еуфорията от класирането в групите на Шампионската лига я има. Колкото и играчите да говорят, че ще играят на 100 процента, трябва време, докато се приземят", отчете спецът и не обвини Хамза, който изпусна дузпата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай