Фризьорка раздели Нойер и гаджето му

Фризьорка раздели Нойер и гаджето му | StandartNews.com

Вратарят на "Байерн" Мануел Нойер и приятелката му Катрин Глих вече не са заедно, гръмна "Билд". Двамата са се разделили след повече от 4 години връзка. Изданието съобщава, че нещата между двамата са тръгнали надолу след Мондиала в Бразилия.

Според близки до семейството триумфът на Нойер със световната купа го е променил много. Той е започнал да се държи дръпнато. Според други Мануел има нова любов в живота. Става въпрос за личната му фризьорка в Мюнхен. Самият Мануел отрече информациите за нова тръпка, но не потвърди, че двамата с Катрин са още заедно.

Глих не е била забелязвана в апартамента им от 2 седмици.

Гаджето на Йозил се изнесе от Лондон

Красивата Манди Капристо се изнесе от лондонското си жилище само седмица, след като гаджето й Месут Йозил беше сниман да флиртува с друга. Асът на "Арсенал" беше изловен с Мелани Рикингер, бивша на Кристиан Лел (играл някога в "Байерн"). Месут се лекува до Нова година и явно не скучае извън терена.

"Манди използва почивния си ден по време на снимки и отскочи до Лондон, за да си събере багажа", издадоха приятели на модела. В момента Капристо е в журито на немския "Х фактор".

Самият Лел потвърди за любовни съобщения между Йозил и Мелани, като нарече "змия" бившата си. Но пък дамата обяви Кристиан за луд.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай