Мексиканска пивоварна даде стотици бутилки на Корея

Мексиканска пивоварна даде стотици бутилки на Корея | StandartNews.com

Мексиканската пивоварна "Естрея Халиско" изпрати няколкостотин бутилки бира в посолството на Южна Корея в САЩ. Поводът е победата на азиатците над Германия, която прати "ацтеките" на осминафинал на световното първенство.

"На нашите скъпи южнокорейски приятели, Като официална бира на мексиканския национален отбор по футбол "Естрея Халиско" иска да ви поздрави за представянето на Световното първенство по футбол и за голямата победа над Германия. От името на мексиканските футболни запалянковци по целия свят бихме искали да ви благодарим: вие вече официално сте част от семейството. Така че, насладете си - ние черпим. Наздраве! Ако се нуждаете от отбор, който да подкрепяте, ще се радваме това да бъде Мексико - всички нови наши фенове са добре дошли! Благодарим", се казва в писмото на "Естрея Халиско" до посолството.

Освен това стотици мексикански фенове се събраха и ликуваха пред посолството на Южна Корея в Мексико Сити. Мексиканските фенове понесоха на ръце всеки кореец, който им се изпречеше около посолството, без значение дали става дума за дипломати или обикновени служители. „Корея, сестро, вече си мексиканска", скандираха въодушевените фенове на Мексико. "Корейци, братя, вие вече сте мексиканци!", крещяха още местните фенове.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай