Шакира: Правила съм лудории за Пике

Шакира: Правила съм лудории за Пике | StandartNews.com

Половинката на защитника на "Барселона" Жерар Пике Шакира заяви, че е правила много лудории заради своя любим. Певицата е в Чили, където презентира новия си парфюм. "Правила съм много лудории заради Пике. Той е човекът, заради когото съм поемала най-много рискове в живота си", каза Шакира и добави: „Пике е много романтичен. Опитваме се да водим нормален живот в Барселона. Например, аз водя Милан на училище, баща му го взима. Там всички са запознати, че майка му и татко му са публични личности, но се отнасят по много естествен начин с него", добави тя.

В същото време треньорът на "Барселона" Луис Енрике заяви, че каталунците са свикнали с тежките жребии в Шампионската лига. "Ние сме свикнали с експлозивните жребии, които не са ни много удобни. Ще дадем всичко от себе си, без значение кой противник не се падне. Ще бъде трудно", добави наставникът на "Барса" след като тимът му удари "Борусия" (Мюнхенгладбах) с 4:0 и спечели групата си в Шампионската лига. "Да, има изненади заради класирането на някои отбори на второ място, макар мнозина да очакваха от тях да са на първа позиция в групите си", каза още Луис Енрике.

Иначе каталунците счупиха границата от 1000 подавания в един мач от Шампионската лига. "Барса" направи 1029 паса срещу "Гладбах". 930 от тези подавания между играчите на Барселона бяха точки, което е 90% успеваемост.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай