Стенли коронясва шампиона "Селтик"

Стенли коронясва шампиона "Селтик" | StandartNews.com

Голаджия на "Черноморец" подсилва "детелините"

Стилиян Петров получи поредното признание. Българинът ще короняса "Селтик" като шампион на Шотландия за трети пореден път. Това ще стане на 11 май, когато приключва сезонът в страната.

"Детелините" са сигурни шампиони за 45-и път в историята, след като водят с 25 т. пред втория "Абърдийн". Заедно с Петров купата ще връчи и бившият му съотборник в "Селтик" Джон Хартсън, пише сайтът на "детелините". "Тези дни не са чужди и на двамата, тъй като имат спечелени редица титли по време на престоя си в клуба. Техните подвизи със "зелено-бялата" фланелка им гарантират най-топлите приветствия всеки път когато се завърнат. Смелият и достоен начин, по който пребориха своите болести в последните години, само подсилва възхищението и обичта към тях от семейството на "Селтик". Фантастично е, че Джон и Стилиян ще бъдат на "Селтик парк", за да отпразнуваме третата поредна титла", пише още в сайта.
В същото време "детелините" ще се подсилят с бившия халф на българския "Черноморец" Аатиф Шаешу, твърди авторитетното издание "Скотсман".

Според информацията "детелините" са готови да дадат 2 млн. паунда за французина с марокански корени. В момента той рита за турския "Сивасспор", където се представя силно. Той е водещ реализатор на тима си с 14 гола през сезона. Освен "Селтик" интерес към Шаешу проявяват "Бешикташ" и "Марсилия". Французинът игра при Димитър Димитров в "Черноморец" през пролетта на 2012 г.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай