Ясен Петров иска Божинов в отбора си

Ясен Петров иска Божинов в отбора си | StandartNews.com

Нападателят на "Партизан" Валери Божинов е една от трансферните цели на китайския "Пекин конгу", твърди сръбското издание "Спортски журнал", цитирано от bTV. Тимът играе във втора дивизия на първенството на азиатската държава и от края на 2016 г. има нов треньор - Ясен Петров.

Слуховете за раздяла между Божинов и сръбския гранд са все по-разпространени. Изданието пише, че напускането на българина е сигурно. В момента той е в Белград, където води преговори с различни отбори, а не при съотборниците си на лагера в Кипър.

Преминалият през "Лече", "Фиорентина", "Ювентус", "Манчестър Сити" и "Спортинг" Лисабон е пътувал до Швейцария, където е разговарял с шефовете на "Цюрих", само че до сделка не се е стигнало.

Освен това интерес към българина проявяват турския "Трабзонспор", руски клуб и още няколко китайски отбора, според "Спортски журнал".

Ако не се стигне до сделка, българинът ще пътува за Кипър, за да се присъедини към лагера на "черно-белите". За "Партизан" българинът има 67 мача до момента, в които е вкарал 23 гола.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай