Lidl фен зони подгряват феновете на волейбола пред залите във Варна, Русе и София

Lidl фен зони подгряват феновете на волейбола пред залите във Варна, Русе и София | StandartNews.com

Специални Lidl фен зони ще подгряват почитателите на волейбола пред спорните зали във Варна, Русе и София по време на Световното първенство по волейбол за мъже, което се провежда в момента в България. В тях всички привърженици на националния отбор по волейбол ще могат да се докоснат и до оригиналния трофей на първенството, и по този начин да пожелаят късмет и да изпратят позитивна енергия към българските играчи.

Специално изграден Lidl шампионски корнер ще очаква почитателите на волейбола от днес до 15 септември пред Двореца на културата и спорта във Варна. От 16 до 18 септември веригата предвижда да пренесе шампионското настроение пред Булстрад Арена в Русе, а феновете в София ще могат да подкрепят националите от 21 до 23 септември пред Арена Армеец.

В началото на юни Лидл България и Българската федерация по волейбол официално обявиха продължаване на партньорството си, което тази година се провежда под мотото "Националната селекция, с която се гордеем", с подкрепата на селекцията „Родна стряха" – висококачествени продукти само от български производители. През 2018 г., освен партньор на националите по време на Световното първенство по волейбол и Волейболната лига на нациите, търговската верига е и официален партньор на първото в България турне на оригиналния трофей, за който ще се борят най-добрите волейболни отбори на Световното първенство за мъже 2018.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай