Оставаме без победа в Световната лига (ВИДЕО)

Оставаме без победа в Световната лига (ВИДЕО) | StandartNews.com

Българският национален отбор по волейбол продължава да няма победа в Световната лига през тази година. Селекцията на Пламен Константинов днес претърпя тежко поражение от Бразилия с 0:3 (14:25, 21:25, 12:25) в последния си мач в Сърбия от турнира в Група F от първа дивизия, игран този следобед пред едва около 500 зрители в зала "Александър Николич".

"Лъвовете" завършиха надпреварата в групата на последното 4-о място и продължават да са без победа в Лигата през тази година. "Селесао" пък приключи в Група F с 2 победи, 1 загуба и 6 точки. По-късно тази вечер е последната среща в групата между домакините от Сърбия и Иран. Във временното общо класиране на цялата дивизия Бразилия най-вероятно ще остане на второ място с 5 победи, 1 загуба и 15 точки. България пък е на предпоследното 11-о място без нито победа и спечелена точка и геймово съотношение 4:18.

Следващата седмица са последните турнири от груповата фаза в първа дивизия на Световната лига, информира още Спортал.

"Трикольорите" ще летят до Далас (САЩ), където в Група Н ще играят срещу домакините, олимпийския шампион Русия и Австралия. Бразилия пък ще пътува до Нанси за мачовете от Група G срещу европейските първенци от Франция, световния шампион Полша и Белгия.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай