"Лудогорец" продаде защитник в Серия "А"

Паломино прибира 15 милиона лева за три сезона

"Лудогорец" продаде защитник в Серия "А" | StandartNews.com

 

 

"Лудогорец" отново удари всички в земята и осъществи грандиозен изходящ трансфер. Шампионът на България продаде защитника Хосе Паломино на хита в Серия "А" - "Аталанта". Договорът между двата клуба вече е факт, но официална сума засега не се обявява. Медиите на Ботуша все пак се добраха до интересна цифра - заплатата на Паломино. Аржентинският бранител ще прибира по 2,5 милиона евро на сезон, а срока на контракта е три години. Проста сметка показва, че защитникът ще се облажи с 15 милиона лева, ако изкара целия си договор с "Аталанта". Единственото, което остава е той да издържи успешно медицинските изследвания на Ботуша. Защитникът вече си е събрал багажа от Разград и си е взел довиждане със своите съотборници, пише "Спортал". След това играчът е отпътувал към Бергамо.
Хосе Паломино хвана окото и на други отбори със силните си изяви в сърцето на отбраната на "Лудогорец". През отминалия сезон той има 41 мача и 2 гола във всички турнири.
"Аталанта" пък постигна сензационен подвиг в Серия "А", завършвайки на 4-о място пред "Милан", "Интер", "Фиорентина" и др. Тимът на Джан Пиеро Гасперини ще играе директно в групите на Лига Европа, докато "Лудогорец" участва във втория предварителен кръг на Шампионска лига.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай