Шампионка и поп звезда водят „Спортист на годината"

Шампионка и поп звезда водят „Спортист на годината" | StandartNews.com

Олимпийската шампионка в тройния скок от Сидни 2000 Тереза Маринова и поп изпълнителката Люси Дяковска ще са водещи на 60-ото издание на церемонията „Спортист на годината". Шоуто ще се проведе на 19 декември от 20,30 ч в „Рейнбоу Плаза". На сцената на двете дами ще им партнират Brazz VilliDJ – най-популярният браз колектив в България – изтъкнати и международно признати музиканти, под ръководството на Вили Стоянов и Михаил Йосифов.

Освен тях на сцената ще се изявят и Поли Генова, Михаела Филева и Кристиян Костов със специално аранжирани за събитието изпълнения. По случай юбилейното издание на анкетата, тазгодишната церемония ще бъде посветена не само на постиженията на спортистите, но и на техните семейства – неразделната част от всеки постигнат успех на наградените.

Организаторите от „Нове АД Холдинг" обявиха и десетката. В нея очаквано попадат зведата ни в тениса Григор Димитров и носителя на малката световна купа в сноуборда Радослав Янков. Останалите са: Антъни Иванов (плуване), Боян Петров (алпинизъм), Александър Везенков (баскетбол), Владимир Илиев (биатлон), Даниел Асенов (бокс), Невяна Владинова (худ. гимнастика) и Тихомир Иванов (лека атлетика). Вотът си в анкетата, която се организира с подкрепата на Мтел и Еврофутбол са дали 145 журналисти.

На официалното награждаване ще бъдат обявени спортист, отбор и спортист с увреждания, както и победителят в анкетата на вестник "Труд" за "Треньор на годината".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай