Майка преряза гърлата на децата си, за да млъкнат

Майка преряза гърлата на децата си, за да млъкнат | StandartNews.com

Олимпия. Млада майка в щата Уошингтън е обвинена в опит за убийство, след като преряза гърлата на трите си деца в опит да ги накара да млъкнат, съобщи CNN. 

28-годишната Кристина Буут се обадила на спешния номер 911 и съобщила, че трите й деца плачат постоянно и имат нужда от медицинска помощ. Тя и съпругът й имат две 6-месечни близначета и по-голямо дете на 2 години. Когато служителите на спешната служба пристигнали в дома им, видели близнаците на дивана да плачат неконтролируемо и да кървят от гърлата си, цитира CNN свидетелството на местен прокурор. Един от полицаите се качил на горния етаж и открил 2-годишното дете в леглото, покрито със засъхнала кръв. 

Трите деца са откарани в болница, където са им направени операции и състоянието им е стабилно. Децата са настанени в защитена среда извън семейството. 

Според властите майката е страдала от следродилна депресия. Същата вечер тя и съпругът й са пили вино и вероятно алкохолът е повлиял върху решението за методите за "укротяване" на малките. 

За Буут съдът е определил гаранция в размер на 3 млн. долара. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай